- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Těhle soutěží je tolik, kolik je značek piva :)
ten nadpis poslední části je o čem?? "Šest set hektolitrů piva"
Zde se ukazuje význam a kvalita vsech "soutezi" - čím horší pivo tím více ocenění. Dříve vyhrával vždy Gambrinus - nyní máme i horší piva. Dobré pivo reklamu nepotřebuje! Češi jsou pivní znalci asi tak jako vepři gurmáni - co jim "nasypete" nad tím si chrochtají hlavne že to chvali v soutezich a reklamach - viz přemražené pivo v čechách, prázdná europiva bez chuti a rozdílu, klesajici kvalita s rostouci kvantitou atd. Hlavne ze je volume (alkohol) a za dobrou cenu!
Konrád mi moc nechutná, připadá mi takový nakyslý. Svijanská jedenáctka a třináctka je parádní, Skalák taky. Dokonce ho mají u nás v Praze na Chodově a patří mezi ta úplně nejlevnější piva, které se krčí na nejvyšší polici úplně v rohu.
Ať jsou výsledky jaké koliv soutěž je to úžasná.
Je sranda jak se v každé podobné diskuzi objevují Svijanobijci. Podle mých zkušeností, všichni moji známý Svijany oceňují a chutnají jim (nedělal jsem průzkum, ale slyšel jsem jen chválu, žádné stížnosti)
Mají své problémy. Příkladem můžou být toxiny v lahvovém a hodně arogantní odpověď tamního ředitele. Byla tu v předchozích diskuzích napadána jejich technologie výroby. Nevyznám se, může to být pravda. Ale co se chuti týče, pořád jsou ve špičce.
A co napr. Tetrahop (neco jako glutaman sodny v lahodnych pareccich) - ten tam jiste patri, ze?
Rohozec super, ale Svijany? Sorry, ty chutnají čím dál víc jako jarová voda...
Rohozec neznám, ale Svijany jsem přestal kupovat, přestože jsem na ně dříve nedal dopustit
Pivo Svijany je dobré, ale často zkažené a taky dokáže vypěnit po otevření i když je studené z ledničky, přestože zkažené není. Jen nevím jak se jim to daří tajit a prodávají ty zkažené piva 3 měsíce vkuse. Teď už je dva měsíce nekupuju.
Není dobré. Je nejlepší Jak si přišel na takový nesmysl, že je zkažené?
Svijany šly hodně dolů.Co pořád umí jsou silnější piva Kníže a Baron, ale Máz je fakt břečka. To Rohozec máš grády, jen tak dál :-)
Jasně ještě mi řekni tu o červený karkulce
Jak se něco zažije, stává se z toho klišé...