- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Clovek neveri svym ocim co lidi sou schopni delat. Otroka sami sobe! A vydelek zadny! Honi se od rana do vecera a co z toho? Chapu ze je to zivi ovsem za tuhle cenu?? Sorry .. Sam podnikam ale zaklad je k tomu aby clovek odvadel dobry vykon kondycka a ne vycerpani
Nechápu, podle mě to k otrokařině moc daleko nemá. Vstávat v půl druhé ráno a končit ve čtyři jen proto aby mělo pár ožralů na cestě domů čestvou sekanou a bylo vařeno v šest ráno? K čemu to? Tohle přece nejde dlouhodobě vydržet, úplně by přece stačilo mít vařeno normálně na desátou.
Všechno OK, až na to...denně čerstvý salát? Vždycky je lepší uleželý, druhý den A guláš také. Ale asi to je takto v poho, tak proč ne
Tak to každopádně. Nechat ty chutě pěkně poležet.
jako jo, já jim to přeju, ale smaženej řízek? to se ještě v dnešní době dělá? ona je po tom dokonce nějaká poptávka? zajímavý..
Pane Kohle, vy se budete hodně divit. Smaženej řízek, španělák a smažák = zaručenej odbyt. Takhle to prostě je.
Jo krkovička-to je Mercedes mezi vepřovým-