Diskuze

V Jablonném je turistickou atrakcí bufet. Láká na řízek větší než talíř

Lidé se sem kvůli nim vracejí, vypráví se o nich po celé České republice. Řeč je o obřích smažených řízcích z bufetu Pod věží v Jablonném v Podještědí. Ty se staly takřka legendou a někteří hosté si je sem jezdí i fotografovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

:-/Clovek neveri svym ocim co lidi sou schopni delat. Otroka sami sobe! A vydelek zadny! Honi se od rana do vecera a co z toho? Chapu ze je to zivi ovsem za tuhle cenu?? Sorry .. Sam podnikam ale zaklad je k tomu aby clovek odvadel dobry vykon kondycka a ne vycerpani

0 0
možnosti
LR

L47i47b37a 97R49u62s38n97á47k

22. 3. 2014 22:30

Paní má můj velký respekt R^

2 0
možnosti
FM

Nechápu, podle mě to k otrokařině moc daleko nemá. Vstávat v půl druhé ráno a končit ve čtyři jen proto aby mělo pár ožralů na cestě domů čestvou sekanou a bylo vařeno v šest ráno? K čemu to? Tohle přece nejde dlouhodobě vydržet, úplně by přece stačilo mít vařeno normálně na desátou.

1 0
možnosti
HH

H86a27n26a 45H52a59n81a

22. 3. 2014 16:15

to vubec ale nevadi, ze to nechapete.... ;-D

1 1
možnosti
PD

Všechno OK, až na to...denně čerstvý salát? Vždycky je lepší uleželý, druhý den ;-) A guláš také. Ale asi to je takto v poho, tak proč ne :-P

6 0
možnosti
LH

L42u64b60o45š 68H40a29n33u76s

21. 3. 2014 21:26

Tak to každopádně. Nechat ty chutě pěkně poležet.;-)

2 0
možnosti
TM

T85o62m85á65š 22M30a97l29ý

21. 3. 2014 18:46

Proč z toho článku cítím PR?

2 7
možnosti
JK

J80a92n 91K13o46h12l

21. 3. 2014 18:08

jako jo, já jim to přeju, ale smaženej řízek? to se ještě v dnešní době dělá? ona je po tom dokonce nějaká poptávka? zajímavý..

0 14
možnosti
LH

L41u78b46o34š 67H59a88n68u39s

21. 3. 2014 19:12

Pane Kohle, vy se budete hodně divit. Smaženej řízek, španělák a smažák = zaručenej odbyt. Takhle to prostě je.

2 0
možnosti
Foto

Jo krkovička-to je Mercedes mezi vepřovým-

5 0
možnosti
ML