- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Co to je za blbost? ( Za půl roku může být všechno jinak vzpomeňte si na Ambiente, ze začátku se tam lidi nemohli dostat a teď je všechno pryč) Vážený odborníku na libereckou gastroscénu ambiente v LBC fungovalo cca 15 let. To si budete muset počkat trochu delší čas
Ve sklípku jsem už jednou byl a byl jsem hodně zklamaný, ale to bylo na konci ledna, takže může být pravda, že se hodně zlepšili. Do jedné to byly systémové chyby a dětské nemoci. Pochybuji však, že zlepšili pivo, protože to nemělo chybu. Jídlo jsem si nedal, protože se na mě nedostalo, ale když už jsme u srovnání s Plzeňkou, kde mají o řád horší pivo, tak asi největší chyba v Pzeňce je, že je dole vidět do kuchyně a věru nedoporučuju tam nahlédnout třeba při cestě na záchod, nebo nedej bože si sednout tak, abych tam měl výhled. To člověku otráví dát si jídlo v hospodě do konce jeho života.
Na jídlo bych si asi Sklípek nevybral (nepočítám oběd), ale na pivo se tam tento rok možná podívám.
No, navštěvoval jsem jak "Plzeňku", tak jsem byl zvědav na nový Radniční Sklípek. Myslím, že pan Duleba pláče na špatném hrobě. Ceny ve Sklípku rozhodně nepatří ani mezi nejlevnější, ani přemrštěně vysoké. Do Plzeňky jsem přestal chodit, když cenu Svijanské 11 zvýšili na 30 Kč. A pokud je to stále stejné, nelze se divit, že si host, pokud nechce vyloženě "plzeň" volí jiný podnik.
Jj:když obsluha vázne a na jídlo se musí čekat jako nasmilování,tak ať se páni hospodský nediví.Jednak se musí rozlišit nálevny od jiných podniků a to se asi stalo tady.A za další pokud někdo má ceny až u stropu,tak musí počítat stím že mu lidi pujdou jinam za levnějším a kvalitnějším i prostředím.
provozovatel hospody Na Kopečku může zkusit udělat ze svého lokálu kuřáckou hospodu, třeba to pomůže
tam to je jen pivnice a bohužel jejich pochutiny často znamenají následky druhý den. Obsluha dost tristní, často otrávená, pomalejší v myšlení, tak se nemůže divit, že to není žádná hitparáda. Udělal dobrý tah s nekuřáckou,ale zazdívá to jinak.
To se v Liberci neděje nic zajímavého, že se píše o konkurenčním boji mezi majiteli restaurací? Takový konkurenční boj probíhá napříč všemi regiony a všemi obory dneska, jelikož trh je ve všech oblastech dost saturovaný a hospod a restaurací je všude jako máku
5* z 5.To, že je nekuřácká, je jednoznačně plus. Takových restaurací v Liberci zase tolik není.. Ceny jsou na Liberec, nejenom na centrum, hodně dobré, kvalita jídla dobrá, pivo lepší než ve Svijance rozhodně.. a holt ten úl, absenci oken nebo horší osvětlení na tu chvíli vydržím
Pan I.D., majitel Plzeňky by měl přestat kňučet, chlastat a hlavně krást, pingl jeden komoušskej... hloupej....
Kdy už novináři vezmou na vědomí, že p. Dulebe NENÍ žádný známý restauratér. Kdyby byl, není jeho Plzeňka zahulená knajpa s ohřívanými knedlíky. Schválně zajděte si na jídlo do Sklípku a do Plzeňky. Rád se vsadím, kam se lidé spíše vrátí.
No tak jestli tam lide chodi jenom proto, ze je to nekuracke, tak proc tu svoji hospodu pan B. neudela taky nekurackou? Nebo je to jinak a jemu by tam pak nechodil vubec nikdo.
a co ten pan V z hospody na kopečku, ten má taky nekuřáckou tak z toho má udělat kuřáckou ?