Diskuze

Klobása z Liberce i chleba z Turnova. To jsou nejlepší potraviny v kraji

Devadesát procent masa z vepřové kýty a pečeně, deset procent speciálního maďarského koření a vody. Takové je složení Ruprechtické bylinkové klobásy z libereckého řeznictví Maso Rydval. Ta patří mezi šestici výrobků, které se mohou pyšnit titulem Regionální potraviny Libereckého kraje roku 2015.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Roztomilá"  klobásová fotografie.

1 0
možnosti

M89i28l78a95n 44V73i32k

4. 6. 2015 18:07

Hodná BLESKU!

0 0
možnosti

Je škoda, že se tahle akce soustředí jen na výrobky z libereckého kraje, což je jedním z nejdůležitějších kritérií, protože třeba v sasku mají výborné mléčné i masné výrobky. Každopádně držím palce ať se daří, je vždycky lepší, když i lidé, co to mají třeba do Bautzenu/Lobau/Zittau dále mají šanci si koupit alespoň trochu nadprůměrné produkty.

2 0
možnosti