Diskuze

Svijany si budují síť restaurací. Po Liberci a Jablonci také v Praze

Pivovar Svijany expanduje po Liberci a Turnově se sítí hospod s tankovým pivem také do Prahy. První restaurace, kde se pivo bude čepovat z tanků a nikoliv ze sudů, nyní vznikla ze svijanské hospody U Rokytky v Libni. Má kapacitu 100 lidí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud tam nebude nahulíno ...rád bych zašel na řezanou 13 !!Rytíře s černou Kněžnou V

0 0
možnosti

Vysvětlí mi odborník čím to je, že naražený svijanský sud musím doma vytočit za dva, tři dny, aby se pivo dalo pít. Ale v tanku vydrží v hospodě pivo týden?

0 0
možnosti

Může záležet na tom, čím to pivo ze sudu vytláčíte. Zda jde o vzduch nebo směsný plyn. Ideální je dokoupit bombu s CO2

0 0
možnosti

P38e32t65r 35H35a93n45k82a

13. 12. 2015 21:12

A kdo to bude pít? Svijany se z kvality přesunuly na kvantitu ... 11°potřebuje dobrého výčepního, aby ji srovnal, proti tomu Konrád se jen směje, tam i já jsem lepší, a když nasadím Bernarda ... Je pravda, že Svijany proti vltavské vodě, dané Staropramenem, jsou furt na výši. Ale proti nim budu na výši, i když si začnu vařit doma z přilehlého potoka ...

0 0
možnosti

L36u83b69o96r 74J42a24n85u92s

13. 12. 2015 13:37

Ve čtvrtek jsem pil v restauraci Svijanskou 13° a byla to bašta R^

2 0
možnosti

Svijany  ;-€,   to se nedá pít Rv proti tomu je Gambáč naprostá jednička, R^

já ale piju něco jiného . . .

0 10
možnosti

Jestli tam budou čepovat Prazdroj, tak se tam zastavím.

1 11
možnosti
Foto

J48i91ř11í 16E32r38b38e67n

13. 12. 2015 9:52

Nebudou, takze nezastavite.

Nevim, proc by mel pivovar ve sve hospode cepovat konkurencni znacku...

10 1
možnosti