- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Restaurace tohoto typu s tímto duchem a historií by neměli provozovat a profitovat z nich cizinci, ať už jacíkoli. Za kuřáky palec dolů - pro delší posezení nepoužitelné. A nad cenami necháme viset velký, ale opravdu velký otazník. Zejména v Jablonci tyto ceny předběhly dobu o desetiletí. Nedivil bych se, kdyby si nově otevřenou restauraci jablonečáci přejmenovali na "U Hogo-Fogo".
Těším se na otevření. Snad to jídlo bude kvalitou odpovídat ceně. Na Jablonec to jsou docela pálky. A pokud chcete nabízet tradiční českou kuchyni, tak vyhoďte ten Kebab a Gyros, copak to má být fast food? A řízkové čtvrtky má hotel na Baště na Horním náměstí, nemůžete vymyslet něco vlastního?
Kebab, Gyros - co by si chtěl, když mají hospodu v nájmu Albánci... A řízkové pátky mají zase kluci na nádraží...
V Jablonci budou stát fronty na ten guláš za 170.-