Diskuze

Bude to hrozně zdržovat, bojí se hostinský povinné evidence tržeb

MF DNES zjišťovala, jak jsou hospodští v Libereckém kraji připravení na čtvrteční start EET. Například majitel známé liberecké restaurace Plzeňka se obává, že hosté budou muset déle čekat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten pan měl vysvětlit těm lidem že kvuli EET stavkuje . Věděl dosti dlouho 1.12.2016 .Ale mu to nedalo jakou bude mit tržbu. A tak děla ze sebe lidumila.

0 0
možnosti

Každé nové věci se lidé bojí. To přejde, až si zvyknou. V USA se EET používá celé věky a nevím o žádném průvodním problému.

2 0
možnosti

Nejzajímavější to bude v klasických pivnicích, kdy hospodský chlastá spolu se štamgasty. V pátek a v sobotu kolikrát není nikdo tak střízlivý, aby spočítal útratu. Natož to ještě zadat do EET. Takže po normálním týdnu budou o víkendu večer nečekané výpadky tržeb a v sobotu a v neděli odpoledne zase tržby nečekaně vysoké - to když štamgasti přijdou vytáhnout sekeru a putykář bude schopen práce s pokladnou.

0 0
možnosti

P46e11t29r 28V27i85n70a54ř

1. 12. 2016 21:14

Už jsem si myslel, že se nezajdete zeptat Duleby a do Sklípku, tradiční PR jste ale nakonec dodrželi..

3 0
možnosti

Pan Duleba jistě získá investici z EET velmi rychle zpět a to zejména na úkor personálu, který zaměstnává a dalším zdražením už tak drahých jídel v poměru cena:výkon.:-/

5 0
možnosti

Copak Duleba... to je další hospodský křišťál...;-D

1 0
možnosti