- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nic objevného. Loni výrobu piva v plechu rozšiřoval Budvar, letos Prazdroj. Je tedy jasné, že tyhle obaly pivaře táhnou, nebo jim přinejmenším alespoň nevadí. Bez toho, aby v nich ale bylo pořádné pivo, to ale nejde. To by mohla být na plechu zlatá nitka, ale stejně by to málokdo kupoval.
V plechu je Máz pasterovaný, fuj voda a lahváč je nepasterovaný, výborný. Nějak se z trhu vytratil vynikající 13° kvasničák sud, asi jde na export...
Nalijte si Plzeň z lahve a z plechovky. A už si nikdy plechovku nekoupíte!
Nalijte si pivo a plzeň a plzeň už nikdy nekoupíte.
Pivo z plechovky jen v případě nouze. Ze Svijan ani tak
Jak můžete pít z plechovky?
Vždyť je buď o pořezaný jazyk / rty ... anebo to musíte nechat téct samospádem a to pak člověk polyká množství vzduchu, protože to z té plechovky skoro neteče ... navíc ten okraj plechu to pivo příšerně "kvedlá", takže člověk polyká akorát bubliny vzduchu ...
Když si koupím domů pivo v lahvi, manželka nadává, že pak zabírají místo ve skříni a musíme se s nimi táhnout do obchodu. Plechova je mnohem praktičtější.
Nevím čím to je, ale pivo z mírně vychlazeného plechu chutná líp než z flašky.
Navíc má pořád vyšší úrovně pít z plecháče než olizovat recyklovanou flašku.
Navíc ceny některých plechů jsou lepší než lahváčů a člověk to jen vyhodí do odpadků a nemusí se nikde tahat s flaškama a připadat si jako kořala
A je Vozka opravdu ze Svijan? Jedna paní povídala, že ho vaří(vařil) spřátelený Náchod nebo kdo. A Svijanské má jen logo. Nic proti, jen mě to zajímá.