- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Unikátní mapa kvalitních i špatných podniků. A ta je k nahlédnutí kde?
v liberci je podle mě docela dost dobrých restaurací. masa buka asi vede v poměru "cena/výkon", kde za stejnou kvalitu dostanu za polovic to, co v black horse, navíc je tam lepší prostředí, byť je to spíše o vkusu, black horse je zkrátka propírán ze všech stran a je IN, takže je tam stále plno a kvalita lehce trpí poslední dobou. v poslední době jsem byl max spokojen v zoo1320 a maškovce.
V taverně MasaBuka jsme teď jedly a dlouho jsem si tak nepochutnala. Opravdu všechno bylo výborné, prostředí, obsluha a jídlo... Čokoládové suflé bylo skvělé zakončení, ale nic nemá na pravé tzaziky. To mohu doporučit a neřekla bych že na to nejsme připravení. Taková jídla již pro čechy nejsou cizí, jen neví jak jsou dobré, když jsou správně připravené.
počkat... dva fastfoody v centru Liberce? :-/ to je KFC a ? (Není to rýpání, jen informace)
to bylo asi jen od boku střeleno. v centru jsou jich desítky.
Nejhorší je Panoptikum v Barvířské. Tam dostanete žampiony nebo kuřecí řízky ještě s kusem ledu uvnitř. Obyčejné a levné jídlo mají nejlepší v jídelně v Globusu, tam nezklamou snad nikdy.
Black horse není zrovna povedený, obsluha výborná a velké omluvy ale nenahradí zkažené chutě dvou různých jídel u dvou lidí. Co se týče indické restaurace chuťově dobré,ale místo jehněčího jsem měl hovězí a byl jsem šokován.
velká škoda je konce Haevenu. ten běs co tam teď je je tragédie
Teď jsem na to zrovna nedávno koukal. Z místa, které se tvářilo trochu jako luxusní klub, je teď "lidová kotelna". Docela by mě zajímalo, kdo s tím přišel a jak ho tenhle nápad vůbec napadl.. Mě stačil jen pohled na ten hnusnej stůl venku, abych věděl že dovnitř jako fakt nee.. pamatuju na tom místě Panoramicu nebo Charleston, ale tohle je úplně jinej level, to evidentně..
Jinak Plzeňku už radši ani nekomentuju.. mám pocit, že v '09 to byla jediná restaurace, která během mistrovství nakonec opravdu nasadila vyšší ceny. A když jsem tam byl naposledy, přinesli mi úplně jiné jídlo než jsem si objednal. Ale ve výsledku to bylo úplně jedno, protože tam to chutná všechno tak nějak stejně, univerzálně. Ale je fakt že tam to živí hlavně němečtí důchodci na výletě, spíš než kvalitní gastronomie..
Souhlas. Plazeňka je v kuchyni bída dlouhé roky. Překvapuje mě, že si tam někdo dá jídlo. Asi se drží hlavně díky poloze. Němec si myslí, je to v centru, je to acht. A přitom, škoda slov. Třeba s tím pomůže obrozený Radniční sklípek. Pokud nabídne to co slibuje věřím, že tihle a podobní ohřívači lančmítů v centru půjdou ke dnu.
S kamarády tam občas zajdeme na pizza chleba, ale ty pohledy, které na nás obsluha hází za to, že si dáváme právě jen to, jsou k nezaplacení