- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Bramborová kaše co nebude z prášku a jinde než doma? Dokud to neuvidím, neuvěřím.
Spíš by měl (nejen)Liberec přikázat,aby vařili chutně.Zdravě ještě neznamená,že se to dá jíst.
Konečně. Už těch polévek co smrděly jak flaška polévkového koření říznutá solankou už bylo dost. Před pár dny jsem čichal k podobnému blafu s písmenky díky produkci jedné z pavlovických škol. Fakt hnus a letělo to do výlevky. Jsem moc rád za zákaz bramborových kaší z prášku, mražených a předsmažených rybích prstů a podobných výdobytků "moderní" rychlokuchyně. Ve školách a školkách to nemá co dělat. Hlavně, aby nechyběla kontrola, když už to město nařídilo. Pouhý pohled referenta, ale asi stačit nebude. I když nějaká jasně riziková jídla se dají vytipovat předem, že by to tam mohlo drhnout. Třeba zrovna vývary.
No, z mé zkušenosti záleží na tom, kde to zrovna zmiňovaný Gastron uvaří. Mám zkušenost ze ZŠ Ještědská a ZŠ Oblačná. Zatímco z Ještědskou není problém a jídlo je opravdu chutné, v Oblačné je to místy peklo, nejvíc je to znát na polévkách, v Oblačné chuť a vůně je rovná polévkovodu z Vitany z devadesátých let šlehnutému solným roztokem.