- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No, to přijdou o moc. Raději bufet s ovarem, uzeným kolenem či držkovou.
Milovnici smakulad a prepaleneho tuku...udelejte si poradneho burgra sami nebo si dejte radeji poradnej kus masa.
Spíš myslím,že milovníci hambáčů mají štěstí,to co se prodává v mekáči rozhodně není hamburger............
S trochou prace doma si pripravite za stejne i mensi penize daleko vic jidla. 150 - 200 jinak se v Mc nenajite. My doma za 200 udelame tolik salatu, ze by to jeden nesnědl ani za den. A kdyz se doctete z ceho to tam vyrabi a jake chemie tam jsou kvuli chuti apod. tak si mekac rozmyslite. Uz nejsou devadesata leta.
Ježiš, to tady zase bude flame war, kde budou zapřísáhlí odpůrci McDonalda skuhrat, jaký je to hnus a jak si to může koupit jen debil. Načež budou sami sebe plácat po zádech, jak to zase těm kapitalistům nandali.
Škoda, že takových míst není více, kde mekáč není. Kdo ochutnal ví, že o nic lidé v České Lípě nepřichází, naopak si mohou pochutnat a jíst zdravěji což jim jiná města mohou jen závidět. Mohlo by se to využít i pro propagaci města jako zajímavé turistické destinace, kde turista nenarazí na mekáč, ale místo toho si zde bude moci dát poctivou českou kuchyni.
Tak v názoru na "kvalitu" mekáče se asi shodneme. Ale zrovna letos v létě jsem se dostal do Rokycan. Bylo poledne v neděli a kdo myslíte, že měl na náměstí otevřeno? Vietnamec vydávající se za Číňana a Turek. Takže to je ta slavná česká kuchyně.
tak to je zásadní informace hodná Lupy, jsem zvědav zda budete informovat o všech lidech, kteří si v nějakém městě neotevřou restauraci nebo bufet, to pak bude článků