- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
kdo to nevyšlápne pěšky, nebo na kole, neví co je ještěd. je to totiž především hora (s velkou anténou a špatnou restaurací).
kdo si to nevyšlápne pěšky nebo na kole, neví co je ješted. je to totiž hora (s velkou anténou)
ještě před deseti lety, když jsem měl v Liberci na návštěvě kamarády ze Slovenského ráje, jsme si nahoře na Ještědu "pochvalovali", že tam vaří českou klasiku (guláš, svíčková) za únosné ceny. pak jsem tam byl několikrát, při výletu, nebo jen tak na večeři s přítelkyní, a musím konstatovat, že kvalita jídla šla hodně dolů, zato na cenách provozovatel přitlačil festově. absolutně mne ta zkušenost neláká se do restaurace na Ještědu vrátit...
Mohu jen potvrdit, jídlo jak ze stánku to jim čest zrovna nedělá. A to se chlubí při plné restauraci čtyřmi kuchaři, to jsou kecy. Lidi se tam nevrátí, když se dobře nenají...já teda ne a nevím jak by mě chtěl přesvědčit za tu jejich cenu. Taky jsem tam byl vloni a to jenom ze zvědavosti. Nevadí, až se služby zlepší tak se třeba vrátím. Mám to jen pár kilometrů...
Byl jsem tam loni.Skvělý zážitek. Dokonce i jídlo je jak ze sedmdesátých let. Ceny ne.