Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Klobása z Liberce i chleba z Turnova. To jsou nejlepší potraviny v kraji

Devadesát procent masa z vepřové kýty a pečeně, deset procent speciálního maďarského koření a vody. Takové je složení Ruprechtické bylinkové klobásy z libereckého řeznictví Maso Rydval. Ta patří mezi šestici výrobků, které se mohou pyšnit titulem Regionální potraviny Libereckého kraje roku 2015.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H37e17l29e49n37a 65K57a18v85k27o58v30á 5416853800246

"Roztomilá"  klobásová fotografie.

+1/0
4.6.2015 12:14

M87i27l57a96n 78V17i34k 1147455513623

Hodná BLESKU!

0/0
4.6.2015 18:07

J38i51ř55í 42Z71á43h36o49r80a 5273465782589

Je škoda, že se tahle akce soustředí jen na výrobky z libereckého kraje, což je jedním z nejdůležitějších kritérií, protože třeba v sasku mají výborné mléčné i masné výrobky. Každopádně držím palce ať se daří, je vždycky lepší, když i lidé, co to mají třeba do Bautzenu/Lobau/Zittau dále mají šanci si koupit alespoň trochu nadprůměrné produkty.

+2/0
4.6.2015 10:39







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.