Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jáhly, brokolice, špenát nebo cizrna mohou být u dětí i kladnými hrdiny

V jídelně libereckého gymnázia a střední pedagogické školy v Jeronýmově ulici to ve čtvrtek vypadalo jako na nějakém sympoziu. Konal se tu kurz pro vedoucí školních jídelen a kuchaře na téma, jak pro děti připravit neoblíbená jídla tak, aby si na nich rády pochutnaly.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E37l21i17š42k38a 52S83v87o65b83o52d28o83v29á 6431882431190

Všechno jsou to dobrá jídla. Když se správně připraví. Něco jiného je vaření na zkoušku v malém, kdy to výborně chutná, a něco jiného to potom vařit třeba pro 300 lidí. Chuť už se někam vytrácí a děti zvyklé na coca colu, hamburgery a hranolky,  nacpané cukry a dochucovadly, toto stejně neocení...

+1/0
21.8.2015 7:43

J25i25ř42í 46H42a21n44o82u24s54e37k 4485517678492

Souhlasím, podobné akce jsou sice chvályhodné, ale děti jíst zdravě nenaučí. Ve školní jídelně prostě pohanku a bulgur jíst nebudou a dorazí se hamburgrem nebo pizzou. Nehledě na to, že vařit pro stovky strávníků s různými chutěmi je nadlidský úkol.

0/0
21.8.2015 18:13







Najdete na iDNES.cz