Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jáhly, brokolice, špenát nebo cizrna mohou být u dětí i kladnými hrdiny

V jídelně libereckého gymnázia a střední pedagogické školy v Jeronýmově ulici to ve čtvrtek vypadalo jako na nějakém sympoziu. Konal se tu kurz pro vedoucí školních jídelen a kuchaře na téma, jak pro děti připravit neoblíbená jídla tak, aby si na nich rády pochutnaly.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E51l85i49š27k79a 59S48v45o84b80o42d36o44v90á 6911522761170

Všechno jsou to dobrá jídla. Když se správně připraví. Něco jiného je vaření na zkoušku v malém, kdy to výborně chutná, a něco jiného to potom vařit třeba pro 300 lidí. Chuť už se někam vytrácí a děti zvyklé na coca colu, hamburgery a hranolky,  nacpané cukry a dochucovadly, toto stejně neocení...

+1/0
21.8.2015 7:43

J95i40ř62í 68H10a31n45o30u41s69e78k 4265117408822

Souhlasím, podobné akce jsou sice chvályhodné, ale děti jíst zdravě nenaučí. Ve školní jídelně prostě pohanku a bulgur jíst nebudou a dorazí se hamburgrem nebo pizzou. Nehledě na to, že vařit pro stovky strávníků s různými chutěmi je nadlidský úkol.

0/0
21.8.2015 18:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.