- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pokud tam nebude nahulíno ...rád bych zašel na řezanou 13 Rytíře s černou Kněžnou
Vysvětlí mi odborník čím to je, že naražený svijanský sud musím doma vytočit za dva, tři dny, aby se pivo dalo pít. Ale v tanku vydrží v hospodě pivo týden?
Může záležet na tom, čím to pivo ze sudu vytláčíte. Zda jde o vzduch nebo směsný plyn. Ideální je dokoupit bombu s CO2
A kdo to bude pít? Svijany se z kvality přesunuly na kvantitu ... 11°potřebuje dobrého výčepního, aby ji srovnal, proti tomu Konrád se jen směje, tam i já jsem lepší, a když nasadím Bernarda ... Je pravda, že Svijany proti vltavské vodě, dané Staropramenem, jsou furt na výši. Ale proti nim budu na výši, i když si začnu vařit doma z přilehlého potoka ...
Ve čtvrtek jsem pil v restauraci Svijanskou 13° a byla to bašta
Svijany , to se nedá pít proti tomu je Gambáč naprostá jednička,
já ale piju něco jiného . . .
Jestli tam budou čepovat Prazdroj, tak se tam zastavím.
Nebudou, takze nezastavite.
Nevim, proc by mel pivovar ve sve hospode cepovat konkurencni znacku...