Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ani turek ani piccolo. Mikulovu kávu si sami umícháte a upražíte

Hned po škole se vrhl mezi bochníky chleba jako pekař. Dva roky na to už mu pekárna říkala „pane“, za dalších pár let už Jiří Mikula pekl ve velkém. Logicky přišla otázka, kam dál? Odpověď měl po celá léta jako náruživý „kafař“ přímo před nosem. A tak si Jiří Mikula v Turnově otevřel vlastní kavárnu i s pražírnou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J14a63n 26P63a45z36d35e71r80a 7797964759341

vlastno ručně pražená káva je jako by vám automechanik řekl "to auto si sestavte sam" ;-D;-D

0/−1
1.2.2016 20:26

M21i89c46h94a12l 63Ž68i27t55ň20á62k 9418734958690

Konečně barista, který bere v potaz, že ne každému vyhovuje káva s vyšší aciditou. Já bych se sice bál že mě p. Křižka za tento názor rozporcuje a rozpustí v kyselině, ale třeba už zjemnil rétoriku. Každopádně sympatický projekt. Držím pěsti. :-)

+1/−1
1.2.2016 19:40

D11a86n96i17e35l 43K17r85o83n97e26r 7214344916187

Co se tyce potravin, jsem takovy dokonaly buran...Nemam rad kyselou kavu...vetsinou cim drazsi kava, tim mene mi chutna, mam rad sladka vina, coz je podle labuzniku taky spatne, nechutna mi kaviar ani vetsina morskych plodu krome ryb a krevet...nechutna mi whisky a brandy a aby toho nebylo malo, tak zeru steaky well done...;-)

+3/−2
1.2.2016 19:35
Foto

L55u94k69á17š 52K85o38b29e85r48a 3694573528

Tak to o hodně přicházíš :-).

0/−1
1.2.2016 20:29







Najdete na iDNES.cz