Diskuze

Ani turek ani piccolo. Mikulovu kávu si sami umícháte a upražíte

Hned po škole se vrhl mezi bochníky chleba jako pekař. Dva roky na to už mu pekárna říkala „pane“, za dalších pár let už Jiří Mikula pekl ve velkém. Logicky přišla otázka, kam dál? Odpověď měl po celá léta jako náruživý „kafař“ přímo před nosem. A tak si Jiří Mikula v Turnově otevřel vlastní kavárnu i s pražírnou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

vlastno ručně pražená káva je jako by vám automechanik řekl "to auto si sestavte sam" ;-D;-D

0 1
možnosti

Konečně barista, který bere v potaz, že ne každému vyhovuje káva s vyšší aciditou. Já bych se sice bál že mě p. Křižka za tento názor rozporcuje a rozpustí v kyselině, ale třeba už zjemnil rétoriku. Každopádně sympatický projekt. Držím pěsti. :-)

1 1
možnosti
DK

Co se tyce potravin, jsem takovy dokonaly buran...Nemam rad kyselou kavu...vetsinou cim drazsi kava, tim mene mi chutna, mam rad sladka vina, coz je podle labuzniku taky spatne, nechutna mi kaviar ani vetsina morskych plodu krome ryb a krevet...nechutna mi whisky a brandy a aby toho nebylo malo, tak zeru steaky well done...;-)

3 2
možnosti
LK

Tak to o hodně přicházíš :-).

0 1
možnosti